Svůj účet můžete zavřít tak, že navštívíte stránku „Můj účet“ a vyberete „Nastavení účtu“. Poté jednoduše klikněte na „Zavřít účet“ v nabídce vlevo nebo použijte „Předvolby komunikace“ a upravte nastavení e-mailů. Pokud jste v poslední době zadali objednávku, budete muset počkat 30 dní, než budete moci svůj účet zavřít.
Pokud chcete, abychom v souladu s GDPR provedli úplné odstranění údajů (které zahrnuje veškerou komunikaci, kterou jsme od vás obdrželi), rádi to zařídíme. Po dokončení žádosti nebudeme uchovávat žádné záznamy o této komunikaci a již od nás nebudete dostávat žádné zprávy ani nebudete mít aktivní účet easyShop. V takovém případě od vás budeme potřebovat:
- Celé jméno
- Adresu a poštovní směrovací číslo
- Všechny další e-mailové adresy, které jste mohli použít k založení účtu easyShop
Tyto informace potřebujeme, abychom měli jistotu, že najdeme a odstraníme správné údaje. Jakmile obdržíme vaši odpověď, vyřídíme žádost o zrušení účtu nebo odstranění údajů do 30 dní a zašleme vám ještě jeden e-mail s potvrzením, že byla žádost dokončena.