Jakmile se přihlásíte, stačí kliknout na „Zavřít účet“. Poté se zobrazí vyskakovací okno s žádostí o potvrzení.
Upozorňujeme: Účet nebudete moci zavřít, pokud jste v posledních 30 dnech zadali objednávku. Po odstranění účtu budou odstraněny všechny údaje o objednávkách a ani my, ani prodejce je nebudeme moci za vás vyřešit. Pokud váš účet již není aktivní, nemusíte jej zavírat, pokud si to nepřejete.