Du kan lukke din konto ved at gå til ‘Min konto’ og vælge ‘Kontoindstillinger’. Derfra skal du blot klikke på ‘Luk konto’ i menuen til venstre eller bruge ‘Kommunikationsindstillinger’ til at ændre dine e-mailindstillinger. Hvis du for nylig har afgivet en ordre, skal du vente 30 dage, før du kan lukke din konto.
Hvis du ønsker, at vi gennemfører en fuldstændig sletning af dine data i henhold til GDPR (hvilket omfatter al kommunikation, vi har modtaget fra dig), hjælper vi gerne med dette. Når anmodningen er gennemført, opbevarer vi ingen registrering af denne kommunikation, og du vil ikke længere høre fra os eller have en aktiv easyShop-konto. I så fald skal vi bruge dine:
- Fulde navn
- Adresse og postnummer
- Eventuelle andre e-mailadresser, du måtte have brugt til at oprette en easyShop-konto
Vi har brug for disse oplysninger for at sikre, at vi finder og sletter de korrekte data. Når vi har modtaget dit svar, behandler vi anmodningen om lukning af kontoen eller sletning af data inden for 30 dage og sender dig endnu en e-mail for at bekræfte, at den er gennemført.