Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας μεταβαίνοντας στην επιλογή «Ο λογαριασμός μου» και επιλέγοντας «Ρυθμίσεις λογαριασμού». Από εκεί, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή «Κλείσιμο λογαριασμού» στο αριστερό μενού ή χρησιμοποιήστε τις «Προτιμήσεις επικοινωνίας» για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις email σας. Αν έχετε υποβάλει πρόσφατα μια παραγγελία, θα πρέπει να περιμένετε 30 ημέρες προτού μπορέσετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας.
Αν θέλετε να ολοκληρώσουμε μια πλήρη διαγραφή δεδομένων σύμφωνα με τον GDPR (η οποία περιλαμβάνει όλες τις επικοινωνίες που έχουμε λάβει από εσάς), θα χαρούμε να το κάνουμε για εσάς. Μόλις ολοκληρωθεί το αίτημα, δεν θα διατηρούμε κανένα αρχείο αυτών των επικοινωνιών και δεν θα λαμβάνετε πλέον επικοινωνίες από εμάς ούτε θα έχετε ενεργό λογαριασμό easyShop. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστούμε τα εξής:
- Ονοματεπώνυμο
- Διεύθυνση και ταχυδρομικός κώδικας
- Τυχόν άλλες διευθύνσεις email που ενδέχεται να έχετε χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία λογαριασμού easyShop
Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να διασφαλίσουμε ότι θα εντοπίσουμε και θα διαγράψουμε τα σωστά δεδομένα. Μόλις λάβουμε την απάντησή σας, θα ολοκληρώσουμε το αίτημα κλεισίματος λογαριασμού ή διαγραφής δεδομένων εντός 30 ημερών και θα σας στείλουμε ένα ακόμη email που θα επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώθηκε.