Αφού συνδεθείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή «Κλείσιμο λογαριασμού». Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε.
Σημείωση: Δεν θα μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας αν έχετε κάνει κάποια παραγγελία εντός των τελευταίων 30 ημερών. Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, όλα τα στοιχεία των παραγγελιών θα αφαιρεθούν και ούτε εμείς ούτε ο πωλητής θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν ζητήματα. Δεν χρειάζεται να κλείσετε τον λογαριασμό σας αν δεν είναι πλέον ενεργός, εκτός αν το επιθυμείτε.