Voit sulkea tilisi siirtymällä kohtaan ”Oma tilini” ja valitsemalla ”Tilin asetukset”. Napsauta sitten vasemmanpuoleisessa valikossa ”Sulje tili” tai muokkaa sähköpostiasetuksiasi kohdassa ”Viestintäasetukset”. Jos olet tehnyt tilauksen äskettäin, sinun on odotettava 30 päivää ennen kuin voit sulkea tilisi.
Jos haluat, että poistamme kaikki tietosi GDPR:n mukaisesti (mukaan lukien kaiken kanssamme käymäsi viestinnän), voimme tehdä sen puolestasi. Kun pyyntö on käsitelty, emme säilytä mitään tietoja tästä viestinnästä, etkä enää saa meiltä viestejä tai voi käyttää aktiivista easyShop-tiliä. Tässä tapauksessa tarvitsemme seuraavat tiedot:
- Koko nimesi
- Osoitteesi ja postinumerosi
- Kaikki muut sähköpostiosoitteet, joita olet saattanut käyttää easyShop-tilin luomiseen
Tarvitsemme nämä tiedot varmistaaksemme, että löydämme ja poistamme oikeat tiedot. Kun olemme vastaanottaneet vastauksesi, käsittelemme tilin sulkemista tai tietojen poistopyyntöä 30 päivän kuluessa ja lähetämme sinulle vielä yhden sähköpostiviestin vahvistaaksemme, että se on tehty.