Kun olet kirjautunut sisään, sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Sulje tili”. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa pyydetään vahvistamaan toiminto.
Huomioithan: Et voi sulkea tiliäsi, jos olet tehnyt tilauksen viimeisten 30 päivän aikana. Kun tilisi on poistettu, kaikki tilaustiedot poistetaan, emmekä me tai myyjä pysty enää selvittämään niitä puolestasi. Tiliä ei tarvitse sulkea, jos se ei ole enää aktiivinen, ellet halua tehdä niin.