Fiókját a „Saját fiók” oldalon, majd a „Fiókbeállítások” lehetőséget kiválasztva zárhatja be. Ezt követően egyszerűen kattintson a bal oldali menüben a „Fiók bezárása” lehetőségre, vagy az e-mail-beállításai módosításához használja a „Kommunikációs beállítások” menüpontot. Ha nemrégiben adott le rendelést, 30 napot kell várnia, mielőtt bezárhatja fiókját.
Ha azt szeretné, hogy a GDPR alapján teljes adattörlést hajtsunk végre (amely magában foglalja az összes, Öntől kapott kommunikációt is), örömmel elvégezzük ezt Ön helyett. A kérelem teljesítését követően nem őrzünk meg semmilyen nyilvántartást ezekről a kommunikációkról, és többé nem fog tőlünk üzeneteket kapni, illetve nem lesz aktív easyShop-fiókja. Ebben az esetben szükségünk lesz az alábbi adataira:
- Teljes neve
- Címe és irányítószáma
- Bármely egyéb e-mail-címe, amelyet easyShop-fiók létrehozásához használhatott
Ezekre az információkra azért van szükségünk, hogy biztosan a megfelelő adatokat találjuk meg és töröljük. Miután megkaptuk válaszát, 30 napon belül végrehajtjuk a fiók bezárására vagy az adattörlésre vonatkozó kérelmet, és küldünk még egy e-mailt, amelyben megerősítjük annak teljesítését.