Miután bejelentkeztél, csak a „Fiók bezárása” lehetőségre kell kattintanod. Ekkor megjelenik egy felugró ablak, amelyben meg kell erősítened a műveletet.
Felhívjuk figyelmedet: nem tudod bezárni a fiókodat, ha az elmúlt 30 napban rendelést adtál le. A fiók törlése után minden rendelési adat eltávolításra kerül, és sem mi, sem az eladó nem tudjuk majd megoldani a velük kapcsolatos problémákat. Ha a fiókod már nem aktív, nem szükséges bezárnod, kivéve, ha ezt szeretnéd.