Je kunt je account sluiten door naar ‘Mijn account’ te gaan en ‘Accountinstellingen’ te selecteren. Klik daar eenvoudig op ‘Account sluiten’ in het menu aan de linkerkant, of gebruik ‘Communicatievoorkeuren’ om je e-mailinstellingen aan te passen. Als je onlangs een bestelling hebt geplaatst, moet je 30 dagen wachten voordat je je account kunt sluiten.
Als je wilt dat we al je gegevens verwijderen volgens de AVG (waaronder alle communicatie die we van je hebben ontvangen), dan doen we dat graag voor je. Zodra het verzoek is voltooid, bewaren we geen gegevens van deze communicatie meer en ontvang je geen berichten meer van ons en heb je geen actief easyShop-account meer. In dat geval hebben we je:
- Volledige naam
- Adres en postcode
- Alle andere e-mailadressen die je mogelijk hebt gebruikt om een easyShop-account aan te maken
We hebben deze informatie nodig om er zeker van te zijn dat we de juiste gegevens vinden en verwijderen. Zodra we je antwoord hebben ontvangen, verwerken we het verzoek tot het sluiten van je account of het verwijderen van je gegevens binnen 30 dagen. We sturen je vervolgens nog één e-mail om te bevestigen dat dit is voltooid.