Du kan avslutte kontoen din ved å gå til «Min konto» og velge «Kontoinnstillinger». Derfra klikker du ganske enkelt på «Avslutt konto» i menyen til venstre, eller bruker «Kommunikasjonsinnstillinger» for å endre e-postinnstillingene dine. Hvis du nylig har lagt inn en bestilling, må du vente 30 dager før du kan avslutte kontoen.
Hvis du ønsker at vi skal gjennomføre en fullstendig sletting av data i henhold til GDPR (som inkluderer all kommunikasjon vi har mottatt fra deg), hjelper vi deg gjerne med dette. Når forespørselen er fullført, beholder vi ingen registrering av denne kommunikasjonen, og du vil ikke lenger høre fra oss eller ha en aktiv easyShop-konto. I dette tilfellet trenger vi følgende fra deg:
- Fullt navn
- Adresse og postnummer
- Eventuelle andre e-postadresser du kan ha brukt til å opprette en easyShop-konto
Vi trenger denne informasjonen for å sikre at vi finner og sletter riktige data. Når vi har mottatt svaret ditt, gjennomfører vi forespørselen om å avslutte kontoen eller slette dataene innen 30 dager, og sender deg én e-post til som bekrefter at dette er fullført.