Når du har logget inn, trenger du bare å klikke på «Avslutt konto». Deretter vises et popup-vindu som ber deg bekrefte.
Merk: Du kan ikke avslutte kontoen din hvis du har lagt inn en bestilling i løpet av de siste 30 dagene. Når kontoen din er slettet, fjernes alle bestillingsdetaljer, og verken vi eller selgeren vil kunne løse eventuelle problemer for deg. Det er ikke nødvendig å avslutte kontoen din hvis den ikke lenger er aktiv, med mindre du ønsker å gjøre det.