Po zalogowaniu się wystarczy kliknąć „Zamknij konto”. Następnie pojawi się wyskakujące okno z prośbą o potwierdzenie.
Uwaga: nie będzie można zamknąć konta, jeśli w ciągu ostatnich 30 dni złożono zamówienie. Po usunięciu konta wszystkie szczegóły zamówień zostaną usunięte i ani my, ani sprzedawca nie będziemy mogli pomóc w ich rozwiązaniu. Jeśli konto nie jest już aktywne, nie trzeba go zamykać, chyba że chcesz to zrobić.