Vă puteți închide contul accesând „Contul meu” și selectând „Setările contului”. De acolo, faceți clic pe „Închideți contul” în meniul din stânga sau utilizați „Preferințele de comunicare” pentru a modifica setările de e-mail. Dacă ați plasat recent o comandă, va trebui să așteptați 30 de zile înainte de a vă putea închide contul.
Dacă doriți să efectuăm o ștergere completă a datelor în conformitate cu GDPR (care include toate comunicările pe care le-am primit de la dumneavoastră), vom face acest lucru cu plăcere. După finalizarea solicitării, nu vom păstra nicio evidență a acestor comunicări și nu veți mai primi mesaje de la noi și nici nu veți mai avea un cont easyShop activ. În acest caz, vom avea nevoie de:
- Numele complet
- Adresa și codul poștal
- Orice alte adrese de e-mail pe care este posibil să le fi folosit pentru a crea un cont easyShop
Avem nevoie de aceste informații pentru a ne asigura că identificăm și ștergem datele corecte. După ce primim răspunsul dumneavoastră, vom procesa închiderea contului sau solicitarea de ștergere a datelor în termen de 30 de zile și vă vom trimite încă un e-mail pentru a confirma finalizarea acesteia.