Svoj účet môžete zrušiť tak, že navštívite stránku „Môj účet“ a vyberiete možnosť „Nastavenia účtu“. Odtiaľ jednoducho kliknite na „Zrušiť účet“ v ponuke vľavo alebo použite „Nastavenia komunikácie“ na úpravu nastavení e-mailov. Ak ste si nedávno vytvorili objednávku, pred zrušením účtu budete musieť počkať 30 dní.
Ak chcete, aby sme v súlade s GDPR vykonali úplné vymazanie údajov (ktoré zahŕňa všetku komunikáciu, ktorú sme od vás dostali), radi to za vás vybavíme. Po dokončení žiadosti nebudeme uchovávať žiadne záznamy o tejto komunikácii a už od nás nebudete dostávať správy ani mať aktívny účet easyShop. V takom prípade od vás budeme potrebovať:
- Celé meno
- Adresu a PSČ
- Všetky ďalšie e-mailové adresy, ktoré ste mohli použiť na vytvorenie účtu easyShop
Tieto informácie potrebujeme na to, aby sme našli a vymazali správne údaje. Po prijatí vašej odpovede vybavíme zrušenie účtu alebo žiadosť o vymazanie údajov do 30 dní a pošleme vám ešte jeden e-mail s potvrdením, že bola žiadosť dokončená.