Du kan stänga ditt konto genom att gå till ”Mitt konto” och välja ”Kontoinställningar”. Därifrån klickar du helt enkelt på ”Stäng konto” i menyn till vänster eller använder ”Kommunikationsinställningar” för att ändra dina e-postinställningar. Om du nyligen har lagt en beställning måste du vänta 30 dagar innan du kan stänga ditt konto.
Om du vill att vi genomför en fullständig radering av dina uppgifter enligt GDPR (vilket omfattar all kommunikation vi har tagit emot från dig) hjälper vi dig gärna med det. När begäran har slutförts sparar vi inga uppgifter om denna kommunikation, och du kommer inte längre att höra från oss eller ha ett aktivt easyShop-konto. I detta fall behöver vi ditt:
- Fullständiga namn
- Adress och postnummer
- Alla andra e-postadresser som du kan ha använt för att skapa ett easyShop-konto
Vi behöver denna information för att säkerställa att vi hittar och raderar rätt uppgifter. När vi har fått ditt svar behandlar vi begäran om att stänga kontot eller radera uppgifterna inom 30 dagar och skickar dig ytterligare ett e-postmeddelande som bekräftar att den har slutförts.