När du har loggat in behöver du bara klicka på ”Stäng konto”. Då visas ett popup-fönster där du ombeds bekräfta.
Observera: Du kan inte stänga ditt konto om du har lagt en beställning under de senaste 30 dagarna. När ditt konto har raderats tas alla beställningsuppgifter bort, och varken vi eller säljaren kommer att kunna hjälpa dig att lösa eventuella problem. Du behöver inte stänga ditt konto om det inte längre är aktivt, såvida du inte vill göra det.