Når du har logget ind, skal du blot klikke på »Luk konto«. Derefter vises et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at bekræfte.
Bemærk: Du kan ikke lukke din konto, hvis du har afgivet en ordre inden for de seneste 30 dage. Når din konto er blevet slettet, fjernes alle ordreoplysninger, og hverken vi eller sælgeren vil kunne hjælpe dig med at løse eventuelle problemer. Det er ikke nødvendigt at lukke din konto, hvis den ikke længere er aktiv, medmindre du ønsker det.