Nadat je je hebt aangemeld, hoef je alleen maar op 'Account sluiten' te klikken. Er verschijnt dan een pop-up waarin je wordt gevraagd om dit te bevestigen.
Let op: je kunt je account niet sluiten als je in de afgelopen 30 dagen een bestelling hebt geplaatst. Zodra je account is verwijderd, worden alle bestelgegevens verwijderd en kunnen wij noch de verkoper je hiermee helpen. Je hoeft je account niet te sluiten als het niet langer actief is, tenzij je dat wilt.