După ce v-ați autentificat, tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe „Închide contul”. Va apărea apoi o fereastră pop-up care vă va cere să confirmați.
Vă rugăm să rețineți: nu vă veți putea închide contul dacă ați plasat o comandă în ultimele 30 de zile. După ștergerea contului, toate detaliile comenzilor vor fi eliminate și nici noi, nici vânzătorul nu vom putea soluționa problemele legate de acestea. Nu este necesar să vă închideți contul dacă acesta nu mai este activ, decât dacă doriți să faceți acest lucru.