Po prihlásení stačí kliknúť na „Zatvoriť účet“. Následne sa zobrazí vyskakovacie okno s výzvou na potvrdenie.
Upozornenie: Svoj účet nebudete môcť zatvoriť, ak ste v priebehu posledných 30 dní zadali objednávku. Po odstránení účtu sa odstránia všetky podrobnosti o objednávkach a ani my, ani predajca ich nebudeme môcť za vás vyriešiť. Ak váš účet už nie je aktívny, nemusíte ho zatvárať, pokiaľ si to neželáte.